Chiftelute marocane (de cartofi)

de CaroleCuisine in Aperitive / Garnituri, 23 Ian 2012 | 5577 vizualizari

 

Niste chiftelute foarte gustoase dar si foarte calorice,asa ca le vom pregati mai rarut! :)

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi maricei
  • 3 oua
  • patrunjel
  • 2 catei de usturoi pisati
  • sare,piper
  • paprika
  • faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute marocane (de cartofi):

Fierbem cartofii in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert, ii punem intr-un castron si ii sfaramam cu furculita. Adagam apoi un ou, patrunjel, sare, piper, paprika si usturoiul. Formam chiftelutelele, le trecem prin ouale batute si faina iar apoi le prajim. Le scoatem pe un prosop absorbant si servim.

POFTA BUNA

TIPS-URI

1

Cel mai bine ar fi sa le faceti mai groase si rotunde(ca niste mingiute) pentru ca in acest fel nu se vor desface la prajit.Vor ramane frumoase si rotunde

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute marocane (de cartofi)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu somon - Super rapidă și gustoasă

ieri la 09:32

Sendvișuri calde, la cuptor - Ușor de făcut și savuroase

pe 22.04 la 10:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Chiftele fara carne la cuptor, cu sos de praz