Chili Oil

de Mitinita in Conserve, 2 Dec 2011 | 5112 vizualizari

 

Inca o reteta pe care o planuiam de ceva timp,mai ales ca nu am prea vazut ulei cu ardei iuti prin magazinele de la noi...stau in provincie,deci cam multe nu se gasesc. Mi-as fi dorit ca ardeii sa fie si mai iuti,pentru cine ii vrea mai putini iuti au iesit perfect...eu am mai adaugat niste pimiento.
Se foloseste la mancarea chinezeasca sau la orice mai vreti sa adaugati putina iuteala.

 

INGREDIENTE

  • 200 ml ulei de floarea soarelui
  • 10 ardei iuti uscati
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chili Oil:

Se pune uleiul intr-o craticioara si se adauga ardeii iuti,care se vor zdrobi in prealabil.

Se pune craticioara pe foc si se tine pana se ifierbanta uleiul.

Se lasa deoparte pana se raceste apoi se toarna intr-o sticla. Se arunca resturile de ardei iute si se adauga un ardei uscat si gaurit in sticla.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chili Oil" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

Mitinita 1

03.12.2011, 11:39

Sper sa prinda bine la cineva

Lau 1

03.12.2011, 17:17

interesant

mihaelar63 1

09.10.2015, 13:34

Super . Am sa prepar si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]