Chilli con carne

de dentistutza in Vita, 28 Noi 2012 | 7825 vizualizari

 

Este atat de condimentat incat te incalzeste in zilele de iarna!

 

INGREDIENTE

  • 500-600 gr. carne de vita tocata
  • o conserva mare de fasole rosie ( Bonduelle)
  • 2 cepe tocate
  • 2 catei de usturoi
  • 2 rosii coapte
  • ulei de masline
  • 1 ardei iute rosu tocat marunt fara samburi
  • 1 lingurita chimen
  • 1 lingurita camoun
  • praf de chilli ( e f. iute) dupa gust
  • sare
  • 2 linguri pasta de rosii
  • smantana pt. servit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chilli con carne:

Carnea tocata se pune in cratita impreuna cu ceapa si usturoiul taita feliute si 3-4 linguri de ulei. Se rumeneste la foc potrivit pana ce carnea schimba culoarea si lasa putina zeama. Se acopera cu apa, se adauga condimentele si se lasa sa fiarba inabusit cam 30 de minute.Apoi se adauga rosiile decojite si taiate cubulete mici, pasta de rosii si fasolea scursa si clatita sub jet de apa rece.

Se fierb impreuna inca vreo 20 de minute. Serviti cu smantana si eventual chipsuri "tortillia".

TIPS-URI

1

in lipsa rosiilor proaspete merge si 1/2 cutie rosii in suc propriu

Daca ti-a placut reteta noastra "Chilli con carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Sim0na 1

28.11.2012, 20:44

Si eu am pe lista bunatatea asta

Rocsi 1

28.11.2012, 20:51

gaby_gabytza 1

29.11.2012, 10:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chilli con carne