Chipsuri de cartofi

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 14 Mai 2013 | 4952 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi potriviti
  • ulei
  • sare/boia dulce
  • Mujdei de usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chipsuri de cartofi:

Cartofii se curata de coaja,se spala bine,se taie cu feliatorul,se fac feliute subtiri(depinde cum le doriti).Se pun intr-un castron si se clatesc foarte bine.

Intr-un ceaun se pune ulei,iar cand s-a incins,se adauga feliutele de cartofi.Se pun pe rand nu foarte multe pentru a se prajii bine.

Se scot pe un servet de hartie pentru a absorbi uleiul in exces.Se aseaza intr-un castron si se condimenteaza cu sare si putina boia dulce.

Se servesc cu mujdei de usturoi  

http://www.bucataras.ro/retete/mujdei-de-usturoi-cu-smantana-si-marar-46191.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Chipsuri de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chipsuri de casa, fara E-uri