Chipsuri de casa, fara E-uri

de Sanda s in Aperitive / Garnituri, 13 Oct 2011 | 14545 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi mari
  • Ulei
  • Condiment: sare, boia de ardei, vegeta, praf de usturoi (la alegere)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chipsuri de casa, fara E-uri:

Cartofii, ii curatam si ii spalam.

Cel mai important la felierea chipsurilor de casa, este felierea cartofilor. Pe razatoare, cu cutit special sau cu cutitul normal, cat mai subtiri!!!

Dupa curatare, punem cartofii intr-o scurgatoare si ii spalam sub jetul de apa, dupa care ii lasam la scurs.

Intr-o cratita punem ulei din belsug la incins. Intre timp cartofii ii impachetam intr- un servetel  pentru ca sa se absoarba apa.

Dupa ce s-a incins uleiul, punem feliile de cartofi in cratita si ii lasam la prajit amestecand si invartind feliile pe ambele parti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chipsuri de casa, fara E-uri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu iaurt și nectarine - Desertul rapid și delicios

ieri la 09:25

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

pe 26.08 la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

pe 26.08 la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chipsuri din vinete pane