Chisca

de Lau in Mezel de casa, 6 Ian 2012 | 19637 vizualizari

 

la noi se mai spune hurca

 

INGREDIENTE

  • 1 kg orez
  • 500 g pasalau (crupe)
  • 1 kg ulei
  • 6 cepe mari
  • ficat de porc
  • plamani de porc
  • sange de la porc cand se taie(optional)
  • cimbru
  • piper
  • sare
  • condimente
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chisca:

Orezul se spala si se scurge bine

Intr-o oala se pune apa si cand incepe sa fiarba adaugam orezul si il lasam sa fiarba cca 5 minute. Il scurgem de apa si lasam sa se raceasca

Fierbem ficatul si plamanii, sangele il fierbem cu putina sare dupa care il lasam sa se raceasca.

Pasalaul il spalam bine si il scurgem bine de apa

Intr-o cratita calim ceapa tocata marunt, adaugam peste orez, adaugam ficatul si plamanii taiate marunt, sangele, pasalaul, piper, condimente, cimbru, sare si amestecam bine.

Umplem matele de porc (spalate bine) si le legam la capete 

Punem apa intr-o oala cu foi de dafin, crengute de cimbru si cand incepe sa fiarba adaugam hurca si lasam sa fiarba la foc mic,cand incep sa se umfle le intepam cu acul.

Noua ne plac foarte mult pe gratar

Daca ti-a placut reteta noastra "Chisca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]