CHOUX A LA CREME -varianta rapida

de jolygina in Prajituri, 11 Iul 2013 | 6277 vizualizari

 

pe cat de repede le-am facut pe atat de repede s-au mancat

 

INGREDIENTE

  • o punga de coji de eclere(la mine au fost 45 dar micute )
  • 2 plicuri de budinca de vanilei
  • 6 linguri de zahar
  • 1 litru lapte
  • un tub de frisca
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA CHOUX A LA CREME -varianta rapida:

Pregatim cojile ,le taiem capacelele ,intre timp punem laptele la fiert dupa care adaugam zaharul iar cand a incput sa fiarba adaugam budinca care a fost amestecata cu 5 linguri de lapte ,mai lasam sa fiarba circa 2-3 min pana incepe sa se ingroasa apoi asa calda luam cu o lingurita si umplem cojile .Cand toate sunt umplute le lasam sa se raceasca apoi adaugam pe fiecare in parte frisca ,asezam capacelele si le pudram cu zahar .

Daca ti-a placut reteta noastra "CHOUX A LA CREME -varianta rapida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

jolygina 1

12.07.2013, 21:37

roxi ai venit cu lapticu sau cafeaua ,eu dau prajiturica

Krystyan Trendy 1

14.12.2013, 21:18

ce delicii

Alexandra Burz 1

30.01.2014, 00:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza altfel, pe blat de cartofi - Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

ieri la 15:08

Trigoane cu cremă mascarpone și fructe - Desert rapid și delicios

ieri la 08:23

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aluat de choux à la crème sau ecler (pas cu pas)