CHOUX A LA CREME -varianta rapida

de jolygina in Prajituri, 11 Iul 2013 | 6692 vizualizari

 

pe cat de repede le-am facut pe atat de repede s-au mancat

 

INGREDIENTE

  • o punga de coji de eclere(la mine au fost 45 dar micute )
  • 2 plicuri de budinca de vanilei
  • 6 linguri de zahar
  • 1 litru lapte
  • un tub de frisca
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA CHOUX A LA CREME -varianta rapida:

Pregatim cojile ,le taiem capacelele ,intre timp punem laptele la fiert dupa care adaugam zaharul iar cand a incput sa fiarba adaugam budinca care a fost amestecata cu 5 linguri de lapte ,mai lasam sa fiarba circa 2-3 min pana incepe sa se ingroasa apoi asa calda luam cu o lingurita si umplem cojile .Cand toate sunt umplute le lasam sa se raceasca apoi adaugam pe fiecare in parte frisca ,asezam capacelele si le pudram cu zahar .

Daca ti-a placut reteta noastra "CHOUX A LA CREME -varianta rapida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]