Choux a la crème ( Mini Eclere)

de oana_pisicutza16 in Prajituri, 5 Oct 2011 | 5657 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 1 cana de apa; 
  • 50 g unt; 
  • 1 cana faina; 
  • 4 oua   
  • Pentru crema:
  • 1 cana de zahar;
  • 4 linguri faina;
  • o bucata mica de unt;
  • 500 ml lapte;
  • 3 plicuri Zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Choux a la crème ( Mini Eclere):

Prajiturelele:

Apa untul si faina se amesteca pe foc pana devin omogene. Se ia compozitia de pe foc si se adauga ouale pe rand amestecand bine. Se pune aluat in tava cu ajutorul unei linguri cu care se formeaza prajiturelele. Se lasa la cuptor pana devin rumene

Crema

Se amesteca toate ingredientele pe foc pana devin de consistenta unei budinci

Se taie prajiturelele in jumatate si se umple cu crema

Daca ti-a placut reteta noastra "Choux a la crème ( Mini Eclere)" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

alinutzika 1

06.10.2011, 21:54

tare bune

MIUTA 1

06.10.2011, 23:21

Imi place

adry88 1

08.10.2011, 10:40

bune rau

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de cartofi cu somon afumat - Simplă și gustoasă

ieri la 09:30

Batoane simple cu mac - Gustul reinventat al copilăriei

pe 29.01 la 10:52

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]