Choux cu ton

de Doralinda in Aperitive / Garnituri, 25 Sep 2013 | 4198 vizualizari

 

O reteta minunata ptr o aniversare sau petrecere, se prepara usor si se serveste usor!

 

INGREDIENTE

  • 25 de choux (eu am gasit gata preparate)
  • Cca 200 gr ton in conserva (nu in ulei, sa fie natur)
  • 2 castraveciori murati in otet
  • 2 linguri de patrunjel tocat
  • 2 linguri de suc de la o lamaie proaspata
  • 6 linguri de maioneza
  • Ptr decor:
  • putina maioneza
  • putina branza rasa tip parmesan
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Choux cu ton:

Cu un varf de cutit facem cat se poate de mica o gaura in gogosele cat sa putem pune umplutura. Tocam cu cutitul castraveciorii in cubulete mici, iar conserva de ton,aruncam lichidul care se gaseste in interior si faramitam cu o furculita tonul, apoi amestecamtoate  ingredientele si umplem gogoselele. La urma, dam putin prin maioneza fiecare gogosea si la fel, o rostogolim prin branza rasa. Se aseaza frumos intr-o tava si gata de servit.

TIPS-URI

1

Daca vi se pare prea gras, atunci puteti pune doar pe o parte putina maioneza si branza,doar cat sa obtinem un decor frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Choux cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Trigoane aperitiv cu sunca si cascaval