Churros

de madi_marin in Dulciuri, 5 Apr 2014 | 10925 vizualizari

COMENTARII (22)

Lia_ 1

05.04.2014, 20:39

foarte interesant dar ce gust au? vad ca sunt fara zahar, asta este bine. ma incanta ca se fac repede favo

diana_k 1

05.04.2014, 20:47

ralu_ca 1

05.04.2014, 20:54

Florentina_Cristina 1

05.04.2014, 20:54

Satisfyyourcravings 1

05.04.2014, 20:59

Tot vreau sa incerc si n-am reusit pana acum!

Constelatialeu 1

05.04.2014, 21:03

buni,asa au zis baietii mei...deci trebuie sa mai repet figura

Panacris 1

05.04.2014, 21:13

Lavinia 1

05.04.2014, 21:13

de cand tot zic ca fac si eu

Rocsi 1

05.04.2014, 21:20

Nu am mancat niciodata dar tare faine sunt

Alexandra Burz 1

05.04.2014, 21:39

Si eu tot zic ca le incerc si fac tot altceva

Bya Ralu 1

05.04.2014, 21:45

o sa le incerc si eu

Dana_Retetegg 1

05.04.2014, 21:50

Bunica 1

05.04.2014, 22:09

Churros buni de la Madi vreau si eu!

GeorgiaA 1

05.04.2014, 22:10

Corinuta 1

05.04.2014, 22:38

RuxyRux 1

05.04.2014, 22:47

Arata delicios Madi!

deyutzky 1

05.04.2014, 22:50

simonacallas 1

05.04.2014, 22:55

Valclaudia 1

06.04.2014, 08:09

madi_marin 1

06.04.2014, 09:43

fetele multumesc mult! sunt niste gogosele din aluat de ecler, doar ca sunt prajite si nu coapte! pudrate cu zahar sau servite cu sos de cioco...sunt delicioase

xana 1

06.04.2014, 11:01

adela_64 1

15.04.2014, 08:39

Wow ce bine arataaaaaaaaaaaaaaaa! C de obicei dealtfel!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]