Daca a facut toata lumea, am incercat si eu. A fost bun dar, sincer, nu m-a dat pe spate! :))))
Cartofii se curata, se taie bucati si se prajesc in baie de ulei.
Se scot pe hartie absorbanta.
Baghetele se taie rondele si se pun intr-o tava in cuptor sa se rumeneasca putin.
O data cu bagheta se pune in cuptor si branza pentru 20-25 minute.
Rosiile se spala si se sterg.
Marul se taie bucati si se curata de cotor.
Ardeiul se curata si se taie bucati potrivite.
Pastrama se taie patrate mai mari.
Trebuie lucrat repede ca toate trebuie sa fie gata o data.
Se pun toatele la indemana si scoatem branza din cuptor.
Se infig in tepuse cate o bucara (ori doua) din cele pregatite, se "tavalesc" prim branza si se mananca.
daca nu aveti tepuse se poate folosi si bete de frigarui sau furculita.
Se mananca cat este branza fierbinte.
Nu se poate reincalzi, deci trebuie mancata toata o data.
Cel mai bun mi s-a parut cu mar.
Pofta Buna!
1
Se pot folosi si alte ingrediente, dupa placerea fiecaruia.