Ciocanele de pui in foitaj

de madi_marin in Pui, 30 Mar 2010 | 8704 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 ciocanele
  •  cam 1/2 foaie aluat foitat
  • condimente pentru carnea de pui
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de pui in foitaj:

Ciocanelele se spala, se sterg, apoi se ung cu ulei si se presara cu condimente. Se pun la prajit. Se intoc din cand in cand si se mai pune apa, pana sunt bine patrunse si rumene. Se dau la racit.

Aluatul foitat se lasa la temperatura camerei, apoi se taie jumatate din foaie, iar foaia se taie in fasii de grosimea degetului.

Se ia fiecare ciocanel gata prajit si se infasoara in aluat. Se pun la distanta unele de altele in tava tapetata cu hartie de copt si se tin la cuptor la foc mic si pe nivelul de sus cam 30 - 40 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui in foitaj" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (21)

Laly 1

09.05.2010, 21:56

Madi pun si eu 5 furculite.Ce gargarita draguta ai,si ce ochi negri are

Angelina_Elena 1

12.07.2012, 19:38

ce idee faina

babi5 1

15.02.2013, 19:36

Bunnnnnnnnnnnnnnn!!!! imaginatie bogata ,bucate bine preparate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu oreo

de Rocsi 9

ieri la 20:26

Reteta de mucenici moldovenesti - Pufosi si buni

de laura_n 7

ieri la 11:51

Plăcintă cu brânză, ceapă verde și mărar - Rapidă și delicioasă

ieri la 10:32

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu "101 catei de usturoi" :)