Ciocolata de casa raw-vegan

de adrianae in Vegan / Raw vegan, 30 Mar 2011 | 19499 vizualizari

 

Avocado e personajul principal in aceasta reteta, nu poate fi inlocuit cu nimic, da consistenta cremoasa a ciocolatei, gustul sau in combinatie cu celelalte ingrediente ofera sentimentul unui desert rafinat si consistent, minunat!

 

INGREDIENTE

  • jumatate de avocado mai mic (70 g)
  • 15 g migdale decojite crude
  • 5 g razatura de cocos
  • 3 g pudra de roscove
  • cateva picaturi de extract de stevia (un indulcitor natural care se gaseste la plafare)/miere - dar are IG mare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocolata de casa raw-vegan:

Avocado se face pasta la blender, se adauga migdalele, se maruntesc si ele impreuna cu crema de avocado tot la blender, peste crema se amesteca pudra de roscove (sau cacao), fulgii de cocos si extractul de stevia (sau mierea), se omogenizeaza bine.

Se pune intr-o folie de plastic in ce forma doriti si se da la congelator pana se intareste. Cam cu un sfert de ora inainte de servire se scoate din congelator, si din folia de plastic.

TIPS-URI

1

migdalele pot fi inlocuite cu orice oleaginoase crude

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata de casa raw-vegan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

ieri la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

ieri la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Humus cu avocado