Ciocolata raw

de anca_rm in Vegan / Raw vegan, 24 Noi 2015 | 7341 vizualizari

 

Curioasa din fire am vrut de ceva vreme sa incerc acest tip de ciocolata.
Am gasit unt de cacao bio asa ca m-am pus pe treaba. Este foarte usor de facut si se topeste in gura .

Am folosit indulcitor Green Sugar

 

INGREDIENTE

  • 100 gr unt cacao
  • 50 gr alune de padure prajite si macinate
  • 40 gr green sugar, sau alt indulcitor
  • praf de sare
  • 2 linguri cacao sau corab
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocolata raw:

Alunele de padure le prajim , le curatam in palme de coaja si le maruntim . Eu le-am dat prin rasnita,dar se pot taia cu cutitul .

Untul de cacao il punem intr-o craticioara la incalzit. Adaugam indulcitorul si amestecam pana cand se dizolva , sau daca aveti indulcitor lichid se poate folosi . Luam de pe foc .

Adaugam alunele , 2 linguri de cacao sau corab si amestecam energic ca sa nu se faca gogoloase.

Punem amestecul obtinut in forme special sau in forme de briose si dam la frigider pana se intareste .

Pofta buna .

 P.S. Gustati daca este suficient de dulce , daca mai trebuie mai adaugati indulcitor 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata raw" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Corinuta 1

25.11.2015, 11:43

Woow! Superba si cred ca si buna!

miki_a 1

26.11.2015, 00:18

O reteta de ciocolata foarte buna si sanatoasa!

reisnaor_2006 1

11.12.2015, 15:12

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]