Eu tot urmaresc....sa nu fiu urmarita ...cand gasesc si eu un ciolan mai micut sa incapa in ''cioroiul'' meu, care e mai mic asa, n-a crescut cat trebuie.......azi a fost cu noroc... macar asta dupa ziua de ieri... in fine sa nu mai lungesc introducerea ca oricum nu citeste nimeni......dar eu tot scriu.....:)))))))))
Mergem si cumparam ciolanul, il analizam, urmarim sa fie de la un porc mai mic, cum am zis cioroiul meu e mic. Asezam cioroiul pe masa de lucru, il bagam in priza, asezam ciolanul, adaugam uleiul si apa, asezam capacul si setam functia high pentru cca 4-5 ore.
Se face atat de bine incat pica carnea de pe os, a trebuit sa ma misc cu talent sa pot sa fac o fotografie cu ciolanul intreg. Se poate servi cu varza calita, asta am facut eu, sau cartofi natur, prajiti, piure, fiecare cu ce vrea, e bun in orice varianta.