Ciorba acra de pui

de simona72 in Ciorbe, 12 Apr 2013 | 28663 vizualizari

 

La prepararea ciorbei am participat cu instructiuni si cu potrivirea ei de sare si acreala....restul sotul...

 

INGREDIENTE

  • am transat un pui si am folosit pt ciorba grasimea, gitul si cosul pieptului
  • 2 morcovi
  • 1pastirnac
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 fir apio
  • 1 ceapa
  • 1 cescuta orez
  • sare
  • 1legatura frunze patrunjel proaspat
  • bors proaspat sau 1/2 plic bors magic
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba acra de pui:

Carnea o punem in oala de ciorba impreuna cu aproximativ 3 litri apa, depinde cita ciorba vreti sa faceti, le punem pe foc, iar cind aproape da in clocot luam spuma formata deasupra. Cind supa este limpede si nu mai are spuma punem toate legumele taiate ca pt ciorba. Cind carnea si legumele sunt aproape fierte, spalam orezul in mai multe ape si-l punem in ciorba. Dupa ce a fiert orezul potrivim de sare si acreala cu bors (eu de data asta nu am avut si am folosit bors magic), lasam sa dea un clocot oprim focul si punem patrunjel proaspat tocat.

Servim cu o lingura de smantina in farfurie.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba acra de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui