Ciorba Aita-post

de nadina73 in Supe/Ciorbe, 7 Mar 2010 | 7336 vizualizari

 

grozav de buna

 

INGREDIENTE

  • 4-5 morcovi
  • 1 radacina de parunjel
  • o bucatica de telina radacina
  • 1 ceapa mai mica
  • 1/2 ardei rosu
  • 1 cana de orez
  • pasta de tomate 5-6 linguri(depinde cum va place se poate si mai mult)
  • 5-6 catei de usturoi
  • sare
  • frunze de patrunjel si telina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba Aita-post:

Se pune intr-o oala sa fiarba apa cu zarzavaturile taiate in 4 cu sare ,cand aproape sant fierte se pune orezul.Dupa ce toate s-au fiert bine se pune pasta de tomate(5-6 linguri) si usturoiul pisat se lasa sa mai dea 2 -3 clocote dupa care se ia de pe foc si se pun frunzele de patrunjel si telina taiate

Ceapa la final se scoate afara

Este foarte gustoasa

In varianta cand nu o fac de post pun prima data carnea  de pui(cosul,aripi,coada....)si apoi pun zarzavaturile.

Foarte gustoasa

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba Aita-post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

dicarmencitta1957 1

09.03.2010, 09:53

Superrr mai mare dragul sa o mananci,chiar daca este de post.Felicitari,ai toate furculitele de la mine.

nadina73 1

09.03.2010, 11:29

multumesc din suflet

mihaelar63 1

10.03.2010, 08:25

bunica mea facea ,, zama aita '' de fasole verde , todeauna la sfarsitul lui iunie in postul sfintilor Petru si Pavel .

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de supa tatareasca de berbecut -Shurpa