Ciorba ardeleneasca

de marcela1979 in Ciorbe, 12 Feb 2011 | 5434 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne afumata de porc
  • 2 cepe
  • 3 morcovi
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 telina radacina
  • 200 gr de smantana
  • 1 ou
  • vegeta,piper
  • tarhon,leustean
  • frunze de patrunjel
  • 1 mana de orez
  • 1 lingura de bors magic
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba ardeleneasca:

Se pune la fiert carnea afumata si se spumeaza de cate ori e nevoie.Cand a fiert se scoate si se taie marunt.Se curata si se taie 2 cepe si se pun in oala,se adauga zarzavatul tocat marunt si se lasa sa fiarba.Se adauga carnea bucatele si o mana de orez.Se pune vegeta si piper dupa gust.Cand e fiert si orezul se freaca un galbenus de ou cu smantana,se adauga cu polonicul din ciorba pana se aduce la aceeasi temperatura,se trage oala de pe foc si se toarna in oala amestecand .Se adauga borsul magic,tarhonul,leusteanul si frunzele de patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba ardeleneasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu zeama de varza