Ciorba cu carnita de pui si porc

de nadina73 in Ciorbe, 3 Oct 2010 | 10297 vizualizari

 

Mai incape vorba?doar e cu bors de casa ,o minunatie de ciorba

 

INGREDIENTE

  • 3 morcovi
  • ardei rosu 1
  • ardei verde1
  • 1 radacina telina mica
  • 250 g carne de poprc
  • 250 g piept de pui
  • 1 ceapa
  • 2 rosii
  • 1 cartof mai mare
  • 1 cutie mica de mazare
  • sare
  • 2 cuburi vegeta naturala(by sylvia)
  • 2 cani de bors
  • 3 linguri ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu carnita de pui si porc:

Se curata morcovul si se taie cubulete sau se toaca mai mare, la fel telina si ardeiul rosu si verde.

Se calesc in putin ulei ,dupa care se pune carnea  de pui si de porc taiate cubulete se pune 3 litri de apa si sare si ceapa intreaga se lasa sa fiarba la foc potrivit cu capac.

Cand carnea e fiarta se pun rosiile si cartofii taiate cubulete, se mai dau 2-3 clocote dupa care se pune 1  cutie mica de mazare din conserva. Se mai dau 2 clocote, se pune borsul, se potriveste de sare si acreala daca e cazul, iar la final se poate pune patrunjel verde tocat.

Se serveste atat simpla cat si cu smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu carnita de pui si porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Bucataras Medi 1

04.10.2010, 12:28

nu am facut niciodata aceasta combinatie dar cred ca este tare gustoasa..............

Adinacarla 1

05.10.2010, 12:54

si eu prezenta cu lingura-n mana

Corinuta 1

06.10.2010, 17:52

ai facut 2 in 1

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana