Imi place asa prepar ciorbe diverse . De gulie nu am mai mancat de mult timp .
INGREDIENTE
- 2 morcovi
- 2 cepe verzi
- 1 ceapa rosie
- 1 tija telina
- 1 ardei iute
- 1 gulie
- 1 lingura pasta dulce de ardei
- 1 pahar bulion rosii
- 1 os porc
- 50 ml ulei
- sare
MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu os de porc si gulie:
Osul de porc se opareste cu apa clocotita . Se pune la fiert in apa sarata .
Legumele se curata , se spala si se toaca marunt cuburi / rondele . Gulia se taie in cuburi mai mari.
Caliti in putin ulei ceapa rosie , ceapa verde , morcovul si ardeiul iute .
Puneti legumele calite in oala unde fierbe osul de porc.
Dupa 15 minute se aduga gulia si pasta de ardei . Fierbeti inca 10 minute impreuna .
Adugati sucul de rosii si dregeti gustul cu sare daca este nevoie .
Daca frunzele de la gulie sunt crude taiati-le si pe acestea in ciorba .









































