Ciorba cu perisoare de pui si leustean

de mihaelar63 in Ciorbe, 20 Aug 2018 | 4596 vizualizari

 

 Ciorbita aceasta preparata ,,pe repede inainte "' a  avut un gust senzational.
 Bineinteles pentru perisoare am folosit piept de pui. Acestea au devenit favoritele mele.
Am dorit o ciorba care sa nu fie foarte consistenta. Rezultatul a fost mai mult decat multumitor.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr piept pui de casa
  • 2 morcovi
  • 2 +1 cepe verzi
  • 4 linguri ulei
  • 4 linguri orez
  • 2 linguri leustean verde tocat
  • 2 linguri patrunjel verde tocat
  • 1 pahar bulion rosii
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu perisoare de pui si leustean:

  1. Curatati si spalati ceapa si morcovii.
  2. Feliati rondele morcovul.
  3. Taiati rondele ceapa.
  4. Sotati usor in ulei 2 cepe si morcovii 
  5. Adaugati orezul si puneti 2 l apa. Sarati.
  6. Intr-un maruntitor puneti carnea de pui taiata, piper, sare, patrunjelul verde si o ceapa.
  7. Maruntiti. Sarati. Formati din amestecul de carne perisoare rotunde.
  8. Perisorele se vor modela mai usor daca amestecul a stat la rece timp de 15 minute.
  9. Pentru modelarea perisoarelor, udati din cand in cand palmele.
  10. Reduceti intensitatea fierberii si introduceti perisoarele.
  11. Dupa 10 minute se adauga bulionul si leusteanul tocat.
  12. Gustati si sarati / condimentati daca mai doriti.

                              Sa aveti pofta mare !!!

TIPS-URI

1

Perisoarele se vor modela mai usor daca amestecul a stat la rece timp de 15 minute.

2

Pentru modelarea perisoarelor udati din cand in cand palmele.

3

La servire cine doreste poate sa puna smantana sau iaurt gras.

4

Seviti ciorba insotita de ardei iute si ceapa verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu perisoare de pui si leustean" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba ardeleneasca de porc - Gust si savoare intr-o reteta traditionala