Ciorba de caprioara cu rosii

de katty in Ciorbe, 16 Aug 2021 | 2128 vizualizari

 

Retete de suflet

 

INGREDIENTE

  • 600 gr carne de caprioara cu os
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 2 cartofi
  • 1 lingura orez
  • 200 gr rosii pasate
  • sare
  • piper negru macinat
  • 1 lingura ulei
  • leustean verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de caprioara cu rosii:

Portionam carnea, o spalam bine si o punem la fiert intr-o oala cu apa cat sa o depaseasca de 2-3 degete.Spumam bine si fierbem pana este moale. Strecuram zeama intr-un alt vas pe care il punem la fiert/.Adaugam ceapa tocata fin, morcovul si pastarnacul  taiat cubulete mici si cartoful cuburi mai mari. Dupa 10 minute adaugam orezul. Scoatem carnea de pe oase si o punem in ciorba impreuna cu rosiile. Cand toate legumele sunt fierte potrivim de sare si piper, adaugam uleiul si mai dam cateva clocote. Adaugam leusteanul si oprim focul.

TIPS-URI

1

puteti fierbe carnea in oala sub presiune pentru a reduce timpul

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de caprioara cu rosii" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu mere si nuci