Ciorba de cartofi cu ciolan afumat

de alinutzika in Ciorbe, 31 Aug 2012 | 7413 vizualizari

 

O ciorba extrem de buna, datorita imbinarii unor arome de verdeata pe care eu le folosesc la majoritatea ciorbelor si a gustului de afumatura!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 200-300g ciolan afumat fara os
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 400 g smantana grasa
  • sare, piper, 2 cuburi knorr
  • verdeata (frunze): patrunjel, leustean, telina, marar,tarhon
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu ciolan afumat:

Ceapa si morcovii tocati se calesc in putin ulei (preferabil de masline). Se adauga si ciolanul afumat, taiat bucatele. Cand ceapa si morcovul sunt calite, se pun cartofii taiati cubulete potrivite. Se amesteca din cand in cand, iar daca incepe sa se lege de fundul oalei, stingeti cu o cana de apa. Fierbeti inabusit, la foc mic, vreo 20 de minute, apoi umpleti oala cu apa si adaugati condimentele. Cand cartofii sunt fierti, opriti focul. Adaugati verdeata tocata foarte foarte marunt si fin, apoi amestecati usor smantana in supa, diluand-o mai intai cu zeama.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

mihaelar63 1

06.09.2012, 14:46

Ce bine arata , parca e adevarata
nu stau pe ganduri daca ma servesti

olivee 1

12.09.2012, 13:07

.. arata super

babi5 1

05.09.2013, 08:35

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]