Ciorba de curcan cu tarhon

de madi_marin in Ciorbe, 27 Ian 2010 | 13633 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 aripa de curcan
  • 1 ceapa
  • 1 pastarnac
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1 ceasca cu orez
  • 1 cana cu suc de rosii
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri cu iaurt
  • bors ( eu am avut la plic.....)
  • tarhon
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de curcan cu tarhon:

Aripa se taie in doua si se pune la fiert in apa rece. Se toaca legumele. Cand carnea e gata ( dureaza cam multicel) se scoate din supa si se da la racit. In supa ramasa se adauga orezul spalat si legumele tocate si se lasa sa fiarba. Cand sunt fierte se adauga galbenusurile frecate cu putina sare si amestecate cu iaurtul (se pune deasupra supa fierbinte ca sa se aduca la aceeasi temperatura si sa nu se branzeasca), sucul de rosii ( al meu nu a fost asa concentrat), borsul, sare , piper si carnita curatata de pe oase si maruntita. Se mai lasa sa dea un clocot, se stinge focul si se pune tarhonul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de curcan cu tarhon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

mihaelar63 1

28.01.2010, 00:14

nu

sice4u 1

03.02.2010, 20:17

te bagi sa imi faci si mie, ca nu are cine altcineva ?.....

madi_marin 1

03.02.2010, 20:41

normal. cand te-am refuzat eu pe tine?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza altfel, pe blat de cartofi - Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

ieri la 15:08

Trigoane cu cremă mascarpone și fructe - Desert rapid și delicios

ieri la 08:23

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare