Ciorba de fasole

de mihaelaM in Mancaruri de post, 21 Mai 2011 | 3893 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500gr fasole
  • 1morcov
  • 2-3 cepe verzi
  • teleina
  • pastarnac
  • radacina de patrunjel
  • bulion de ardei 
  • 2-3 linguri de ulei de masline
  • zarzavat facut in casa
  • suc de prune conservate in casa
  • sare
  • leustean verde
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole:

Fasolea am spalat-o bine in cateva ape calde, apoi am pus-o intr-o oala si am adaugat apa pana ce fasolea s-a acoperit. Am lasat sa fiarba cam 30min dupa care am scurs apa,  am spalat-o bine dupa care am pus din nou apa si am pus-o la fiert.

Intre timp curatam ,spalam si taiem legumele si le calim.

Cand fasolea este aproape gata adaugam legumele calite impreuna cu uleiul din tigaie.

Dupa ce a fost fiarta bine fasolea si legumele putem pune sarea,bulionul de ardei,zarzavatul si suc de prune dupa gust.

Lasam sa mai un clocot dupa care dam la o parte de pe foc si punem leusteanul taiat marunt.POFTA BUNA!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]