Ciorba de fasole

de gaby_gabytza in Ciorbe, 2 Sep 2011 | 4081 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole
  • 1 ceapa potrivita
  • 1 morcov
  • 1 rosie
  • 1 ardei
  • patrunjel
  • marar
  • leustean
  • busuioc
  • sare
  • piper
  • bors acru
  • fidea
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 100 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole:

Fasolea o punem la umflat de cu seara sau cu cateva ore inainte. Le fierbem cu apa cu sare schimband de doua ori apa, ultima data facem ciorba.

Ceapa o dam prin razatoare si o calim putin in ulei, adaugam pasta de tomate, 50 ml apa, morcovul si rosia date prin razatoare, ardeiul tocat si lasam sa se caleasca putin impreuna si le adaugam in oala. Tocam mararul si leusteanul si le punem in oala, adaugam si busuioc, iar cand sunt aproape fierte adaugam morcovul, fideaua si mai lasam sa fiarba 2-3 clocote. Adaugam borsul acru, sare dupa gust si lasam sa fiarba inca 5 minute, dupa care oprim focul si adaugam patrunjelul verde,piper si acoperim oala.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba din oase de porc si smantana