Ciorba de fasole (de post)

de Tabita _ in Mancaruri de post, 27 Apr 2013 | 4929 vizualizari

 

O ciorba de fasole hranitoare si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 3 morcovi
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 1 conseva cu fasole de 820 g
  • 1-2 linguri pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole (de post):

Ceapa se toaca si se caleste putin pana devine sticloasa. 

Se adauga morcovul si radacina de  patrunjel tocate marunt.

Se adauga cam 2 litri de apa.

Se taie ardeiul marunt si se adauga cand morcovii se inmoaie putin.

Se scurge apa din conserva sau borcanul cu fasole, se clateste bine fasolea si se adauga cand legumele sunt aproape fierte. Se mai fierb aproximativ 10 minute.

Adaugam si pasta de tomate.

Potrivim gustul de sare si piper .

Presaram  patrunjelul si stingem  focul.

TIPS-URI

1

Se poate servi cu smantana si ceapa daca va place.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole (de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Tabita _ 1

03.05.2013, 08:09

Aurica

Gabitsa 1

04.12.2013, 13:02

foarte delicios :-p ...tocmai am facut

Tabita _ 1

04.12.2013, 13:24

Gabitsa multumesc! Ma bucur ca ai facut-o si ti-a placut.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]