Ciorba de fasole (de post)

de Tabita _ in Mancaruri de post, 27 Apr 2013 | 4576 vizualizari

 

O ciorba de fasole hranitoare si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 3 morcovi
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 1 conseva cu fasole de 820 g
  • 1-2 linguri pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole (de post):

Ceapa se toaca si se caleste putin pana devine sticloasa. 

Se adauga morcovul si radacina de  patrunjel tocate marunt.

Se adauga cam 2 litri de apa.

Se taie ardeiul marunt si se adauga cand morcovii se inmoaie putin.

Se scurge apa din conserva sau borcanul cu fasole, se clateste bine fasolea si se adauga cand legumele sunt aproape fierte. Se mai fierb aproximativ 10 minute.

Adaugam si pasta de tomate.

Potrivim gustul de sare si piper .

Presaram  patrunjelul si stingem  focul.

TIPS-URI

1

Se poate servi cu smantana si ceapa daca va place.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole (de post)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Naut cu ciuperci si spanac in sos de rosii