Ciorba de fasole pastai la multicooker

de Bya Ralu in Ciorbe, 1 Iun 2015 | 5866 vizualizari

 

Foarte buna a iesit,practic s-a facut singura :))) carnea si fasolea pastai erau atat de moi si bune...yummy

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg fasole pastai galbena
  • carne de porc(eu am folosit ceafa de porc)
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 ardei kapia mic
  • 1 morcov
  • vegeta.piper
  • 1/2 lingura bors delikat
  • patrunjel prospat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole pastai la multicooker:

Se taie carnea de porc cuburi, se pune in vasul din multicooker, punem si apa si fasolea pastai rupta in bucati mai mici si spalata in prealabil. Se seteaza functia de Boil pentru 30 minute.

Morcovul se taie rondele,la fel si ardeiul kapia,iar ceapa verde se taie cat mai marunt. Se adauga dupa cele 30 minute, se seteaza din nou functia Boil pentru alte 30 minute.

Se adauga condimentele dupa gust si patrunjelul proaspat tocat marunt.

Legumele nu le-am pus de la inceput, pentru ca fierb prea mult si isi pierd gustul si savoarea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole pastai la multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]