Ciorba de fasole rapida cu cimbrisor si dovlecel

de Rahela Velicu in , 30 Iul 2018 | 3926 vizualizari

 

"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale"

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 dovlecel mic
  • 1 conserva de fasole prefiarta
  • 3 linguri pasta de ardei kapia
  • carnati afumati
  • 50 ml ulei
  • sare
  • cimbrisor dela Delikat
  • leustean
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole rapida cu cimbrisor si dovlecel:

Taiem ceapa julien, morcovul si dovlecelul le dam pe razatoarea mare. Le punem impreuna la calit in cele 50 ml ulei. Cand incep sa se rumeneasca, adaugam 2-3 cani de apa, pasta de ardei, acoperim cratita cu un capac si lasam 25 de minute la fiert.

Carnatii ii prajim separat si ii adaugam in ciorba, adaugam si cimbrisor, potrivim de sare si mai lasam 10 minute sa fiarba si carnatii pentru  un plus de gust de afumatura.

Conserva de fasole fiind fiarta, trebuie pusa aproape la final, inainte cu 10 minute sa stingem focul. Tot la final adaugam si leusteanul tocat marunt.

TIPS-URI

1

Daca nu aveti pasta de ardei kapia, o puteti inlocui cu pasta de tomate.

2

Puteti folosi orice tip de afumatura: costita, kaiser, carnati etc

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole rapida cu cimbrisor si dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]