Ciorba de fasole verde cu zacusca de dovlecei

de cristinutanicolita in Ciorbe, 15 Ian 2016 | 4125 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole verde congelata
  • 1 morcov
  • o ceapa
  • 2 lg suc de rosii
  • 1 borcan mic zacusca de dovlecei
  • 2 capatani usturoi
  • patrunjel uscat
  • ulei
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole verde cu zacusca de dovlecei:

Ceapa se curata, spala si se taie.

Morcovul se curata, spala si se da pe razatoarea cu ochiuri mari.

Intr-o oala se pun 2 lg ulei, se adauga ceapa si morcovul si se calesc.

Dupa cateva minute se adauga fasolea si apa fiarta cat sa acopere fasolea.

Dupa 15 min se adauga rosiile si zacusca.

Dupa ce totul este fiert se adauga usturoiul pisat si patrunjelul.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole verde cu zacusca de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]