Ciorba de fasole verde (de post)

de mihaelar63 in Ciorbe, 18 Ian 2013 | 37289 vizualizari

 

Farfuria in care este prezentata ciorba face parte dintre cele mostenite de la bunica mea - maica ,din Salaj .
O ciorba cu fasole congelata asta-vara , din productie proprie .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole verde congelata
  • legume congelate [ ardei , ardei iute , rosie , verdeata ]
  • 1 morcov
  • 1 felie telina
  • 1 ceapa rosie
  • 1/2 ardei rosu
  • 50 ml ulei
  • 4 catei de usturoi
  • 1 pahar suc rosii
  • verdeata proaspata
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole verde (de post):

Curatati, spalati si taiati cubulete legumele proaspete [ceapa rosie, morcov, telina, ardei rosu, usturoi ]. Caliti-le in ulei 1-2 minute .

Adaugati aproximativ 3 l apa si sarati .

Cand morcovul este pe jumatate fiert se pune  fasolea verde congelata si restul legumelor congelate care au fost  maruntite [nu e necesar sa se dezghete in prealabil ].

La sfarsitul fierberii adaugati sucul de rosii si serviti ciorba asezonata cu verdeata proaspata .

TIPS-URI

1

Atentie !- nu e nevoie de piper , ardeiul iute da nota de picant suficient .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole verde (de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Rocsi 1

18.01.2013, 15:04

Foarte gustoasa si buna

ANNA_46 1

19.01.2013, 04:52

Foarte buna ciorbica, iar farfuria

babi5 1

18.06.2013, 12:59

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole verde