Ciorba de galuste cu rosii si busuioc

de Valclaudia in Ciorbe, 3 Mai 2015 | 3837 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 radacina de pastarnac
  • 1 morcov mare
  • 2 linguri ulei
  • 1/2 lingurita mix din boabe de piper
  • 1/2 cutie rosii pasate
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingurita busuioc in ulei
  • 1-2 foi de dafin
  • 1,5 l apa rece
  • 2 oua
  • un varf de cutit bicarbonat de sodiu
  • 5 linguri gris
  • marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de galuste cu rosii si busuioc:

In oala punem 2 linguri de ulei la incins.

Adaugam ceapa tocata, morcovul si pastarnacul taiate bucati si lasam sa se caleasca cca.5 minute.

Adaugam rosiile pasate, sare si piper dupa gust, mixul de piper, foaia de dafin si apa.

Acoperim oala si lasam la fiert pana se inmoaie legumele.

Spargem ouale intr-un castronel, adaugam un praf de bicarbonat si batem ouale cu furculita.

Adaugam grisul in ploaie, mai presaram un praf de sare si unul de piper alb, omogenizam si formam cu lingura galuste de marimea dorita, pe care le lasam sa plonjeze in oala cu ciorba clocotita.

Dupa ce am format toate galustile acoperim oala si le lasam la fiert la foc mic pana se umfla.

Adaugam busuiocul in ulei, acoperim si lasam cateva minute oala acoperita pentru ca aromele sa se intrepatrunda, apoi servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de galuste cu rosii si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]