Ciorba de loboda cu ou intreg

de Ina in Supe/Ciorbe, 23 Mai 2010 | 10971 vizualizari

COMENTARII (10)

Ina 1

23.05.2010, 18:54

care vreti sa va dregeti dupa betia de la Sf. Costica?

madi_marin 1

23.05.2010, 19:24

ce bine arata cu ouale ochiuri..... super....imi place foarte mult, n-am facut niciodata, e foarte aspectuoasa.... 5 furculite...

Ina 1

23.05.2010, 19:30

madi Am vazut la o colega asa, cu oua intregi . Si gustul ciorbei parca-i altul cand papi cu ou ochi. Mie-mi place mult asa, iar sotul a fost de-a dreptul incantat

nadina73 1

23.05.2010, 21:13

ciorba de loboda nu am mancat cred ca si de 10 ani sincera sa fiu,si ce imi placea ,super ina da harnicuta ai fost,tu ar trebui sa fi cuminte dupa orepatie sa te ingrijesti mai mult5 furcu

liana_geicu 1

23.05.2010, 21:44

Vin si eu la o portie pentru ca imi place muult de tot coirba asta!

Ina 1

23.05.2010, 21:59

esti binevenita, liana

Ina 1

23.05.2010, 22:00

nadina, sunt doar operata, n-am murit inca Tu vrei sa mor de foame acum? Trebuie sa ma refac

Bucataras Medi 1

24.05.2010, 10:49

eu fac aceasta ciorbica cu omleta de oua taiata fasiute dar o sa incerc si cu ou intreg.............bine arata ina asa ca imi iau furculitele si plec catre tine...........

Bucataras Medi 1

24.05.2010, 10:50

pup si multa sanatate!

Ina 1

24.05.2010, 12:29

te pup si eu, medioto! Multumesc de urari

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana