Ciorba de miel reteta a la Radu Anton Roman

de Gusti in Ciorbe, 1 Mai 2009 | 117837 vizualizari

COMENTARII (29)

camelia75 1

05.05.2013, 07:34

Krystyan Trendy 1

24.10.2013, 10:20

TamaraBucur 1

02.05.2018, 10:37

Cum pui carnea şi zarzavaturile la fiert in acelaai timp? Când trebuie să iei spuma lăsată de carne, iei si zarzavaturile si le arunci? Urmatoarea rețetă a aceluiaş R.A.R.e cea adevarata, cred, asta e o copie ieftina explicată greşit, intenționat sau nu ...cine ştie!

Sidy 1

11.10.2021, 06:15

E delicioasa...indiferent de comentariile rautacioase !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]