Ciorba de naut (ρεβιθια)

de nadiuta123 in Ciorbe, 31 Ian 2012 | 17776 vizualizari

 

O mancare tipic greceasca !

 

INGREDIENTE

  • 3 cani potrivite de ceai cu naut,
  • bulion(suc de rosii),
  • o ceapa mare,
  • 2 morcovi mari,
  • sare
  • piper,
  • patrunjel.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de naut (ρεβιθια):

Nautul pus de seara in apa calda si sarata pentru a se umfla. Se pune la fiert apa impreuna cu nautul spalat bine, ceapa tocata nu foarte marunta, morcovii rondele. Se sareaza si se pipereaza. Dupa ce a dat in clocot se poate adauga si bulionul, patrunjelul si se lasa sa fiarba bine la foc potrivit. Este o ciorba foarte gustoasa ieftina si de post fara carne.

 

TIPS-URI

1

Trebuie lasat nautul la inmuiat in apa cald 30 minute inainte de a prepara!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de naut (ρεβιθια)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

ieri la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi cu legume coapte