Ciorba de naut cu afumatura

de Rahela Velicu in Ciorbe, 26 Sep 2021 | 3589 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400-450 gr costita afumata
  • 1 conserva de naut prefiert/ 400 gr
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras rosu
  • 1/2 telina mica
  • 1/2 dovlecel
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 30-50 ml ulei
  • frunze de telina
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de naut cu afumatura:

Mai intai calim ceapa tocata cubulete impreuna cu morcovul razuit pe razatoarea cu ochiuri mici si cu costita afumata. Le lasam la calit pentru 8-10 minute.

Adaugam apa, pasta de tomate si nautul prefiert. Acoperim oala cu un capac si lasam 20 -25 de minute la fiert.

Adaugam dovlecelul si telina taiate in cubulete si ardeiul taiat julienne. Mai lasam la fiert inca 15 minute. La final potrivim de sare si adaugam verdeata tocata marunt. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Fierbe foarte greu nautul uscat, in aproximativ 50-70 de minute si trebuie lasat la inmuiat pentru aproximativ 12-15 ore si spalat in mai multe ape.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de naut cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de ciorba cu afumatura dreasa cu bors si leustean