Ciorba de naut cu carne de pui

de Rahela Velicu in Ciorbe, 31 Iul 2016 | 6970 vizualizari

 

O ciorba foarte gustoasa, asemanatoare la gust cu ciorba de fasole.

 

INGREDIENTE


    • 200 g naut
    • 1 ceapa mare
    • 1 morcov
    • 500 g carne de pui
    • 2 linguri de bulion
    • sare
    • marar sau leustean
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de naut cu carne de pui:

Lasam nautul de seara pana dimineata la inmuiat.
Se pune ceapa taiata marunt si morcovul dat pe razatoare la fiert impreuna cu nautul.
Se lasa 30-40 de minute si se adauga si carnea  de pui si bulionul. Adaugam sare dupa gust.
Se lasa la fiert aprox. 35-40 de minute, testam carnea si nautul sa fie fierte si apoi adaugam mararul sau leusteanul tocat marunt.
Pofta buna!

TIPS-URI

1

Puteti adauga si afumatura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de naut cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

mirela0911 1

01.08.2016, 09:42

Rahela Velicu 1

01.08.2016, 17:24

miki_a 1

02.08.2016, 08:28

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de loboda