Ciorba de naut cu fasole galbena

de Valclaudia in Ciorbe, 13 Mai 2018 | 4114 vizualizari

 

mancare de post

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe verzi
  • 2 morcovi potriviti
  • 1 conserva naut in sos de rosii
  • cca 200 gr. fasole galbena congelata
  • 1 lingurita bobite de mustar
  • 1/4 telina data pe razatoarea mica
  • 3 linguri ulei de floarea soarelui
  • 2 linguri pasta de ardei
  • sare si piper dupa gust
  • cca. 2 l apa plata
  • patrunjel verde proaspat tocat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de naut cu fasole galbena:

Curatam ceapa verde, o spalam si o taiem bucatele, apoi o punem la sotat impreuna cu morcovii curatati, spalati si taiati rondele.

Adaugam telina trecuta pe razatoarea cu ochuri mici, boabele de mustar, mai calim legumele la foc mic, cca. 5 minute.

Adaugam apa plata, conserva de naut in sos de rosii, lasam sa dea in clocot.

Rupem pastaile de fasole galbena in bucati potrivite, le adaugam in oala, punem pasta de ardei, apoi acoperim cu un capac oala si lasam sa fiarba 20 - 30 minute la foc mic spre mediu.

Oprim focul, presaram patrunjel verde si lasam cateva minute sa se domoleasca ciorba, apoi putem servi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de naut cu fasole galbena" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole cu leustean