Ciorba de pasare, la multicooker

de Ina in Supe/Ciorbe, 17 Dec 2014 | 12337 vizualizari

 

V-am mai spus ca m-am indragostit de multicooker :X
Chiar si carnea de pasare de curte devine frageda si usor lipicioasa , intr-un timp mai scurt decat prin fierbere pe aragaz.

 

INGREDIENTE

  • carne de pasare de curte ( organe, cap, gat, aripi, spatele si tartita )
  • o ceapa
  • un morcov
  • 400 g. rosii in bulion ( zarzavat pentru ciorbe )
  • 500 ml bors
  • taitei de casa
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pasare, la multicooker:

Curatam legumele, le spalam si le tocam cubulete, apoi le punem in vasul de la multicooker, impreuna cu 3 linguri cu ulei  si un praf de sare, sa se caleasca usor pe programul fry ( fara a pune capacul ). Cand ceapa devine translucida apasam butonul warm/off.

Adaugam bucatile de carne , putina sare si 2 litri de apa fierbinte ( sau mai mult, sa acopere bine carnea ).

Trecem aparatul pe programul stew pentru o ora  si inchidem capacul. 

Cand mai sunt 15 minute din timpul presetat, adaugam borsul fierbinte si rosiile in bulion, maruntite sau pasate . Dupa 5 minute adaugam si taiteii de casa si acoperim iar vasul. Cand programul se termina, adaugam leustean tocat si potrivim gustul de sare  si piper.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Daca bucatile de carne provin de la o pasare batrana, se seteaza un timp mai mare pentru gatire la program stew . Eu am avut pasari tinere, de anul acesta, timpul presetat de aparat fiindu-mi suficient.

2

Rosiile in bulion pot fi inlocuite cu suc de rosii

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pasare, la multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

ieri la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

pe 11.12 la 12:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui