Ciorbă de păstăi cu cartofi

de elucubratiiculinare in Ciorbe, 11 Iul 2012 | 6716 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g fasole păstăi,
  • 400 g cartofi,
  • o ceapă,
  • un morcov,
  • 3 linguri ulei,
  • 2-3 roșii,
  • o legătură leuștean,
  • 1 litru borș,
  • sare.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbă de păstăi cu cartofi:

Se curăță cartofii de coajă, se spală și se taie în bucăți potrivite, dar nu foarte mici. Se curăță fasolea păstăi și se taie în bucăți potrivite, după ce rupem codițele. Se curăță morcovul, se spală și se taie rondele foarte fine. Se curăță ceapa, se spală și se toacă mărunt. Roșiile se toacă mărunt (coaja o păstrați sau nu după preferință). Călim ceapa și morcovul.

Adăugăm 1,5 litri apă și lăsăm să fiarbă. Adăugăm păstăile și cartofii și lăsăm să fiarbă 15 minute. Adăugăm roșiile și mai fierbem 5 minute. Adăugăm borșul fiert separat. Condimentăm cu sare și presărăm leușteanul, după care acoperim cu un capac și stingem focul.

Pe căldurile acestea se poate servi rece.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă de păstăi cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba noua de fasole cu codita de purcel