Ciorba de perisoare

de Adinacarla in Ciorbe, 31 Aug 2010 | 5827 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru perisoare:
  • 500g carme macinata de porc
  • 1 ou
  • 5 catei de uturoi
  • sare piper
  • Pentru ciorba
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1 bucata telina
  • 1 pastarnac
  • 1 patrunjel
  • o mana mazare
  • 2 maini orez
  • 1\2 doveleci
  • 1 aredi graz
  • 500ml bulion
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Am curatat, spalat si tocat toate legumele.

Intr-o oala am pus putin ulei de masline si am pus legumele sa se caleasca usor. Cand s-au muiat legumele al adaugat apa, am potrivit gustul cu sare si piper si am pus perisoarele si mazarea cand apa a inceput sa clocoteasca.

 Perisoarele: Am amestecat carnea cu 1 ou, usturoi pisat, sare si piper.

 Cand perisoarele au fost fierte am pus si orezul spalat si scurs de apa.

Sucul de rosii ( bulionul) l-am pus cand orezul a fost aproape fiert.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Adinacarla 1

01.09.2010, 02:08

va astept la masa

mihaelar63 1

05.09.2010, 23:34

si eu vreau sa gust , interesanta , n-am mai mancat cu usturoi si mazare

Adinacarla 1

06.09.2010, 11:44

te astept cu drag la masa Mihaela cand voi gatii dinou ciorba de perisoare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]