Ciorba de perisoare

de mioritica in Ciorbe, 5 Oct 2010 | 5263 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 gr carne tocata amestec
  • 4 cepe,
  • 2 ardei grasi,
  • 1 morcov,
  • 2 rosii,
  • telina,
  • pastarnac
  • 3litri apa
  • bors
  • 2oua
  • bulion sau pasta de rosii
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Se pune apa la fiert impreuna cu ardeiul, cele 2 cepe, morcovul si celelelte legume. Cat timp se fierb preparam carnea de perisoare: punem peste carne 2 cepe , cimbru, 1ou si sare sau delikat. Amestecam bine si formam perisoarele. Cand s-au fiert legumele se pun perisoarele in oala. La terminare se pune bulion, borsul ,sare dupa gust si oul batut cu putina zeama din ciorba si verdeata.

TIPS-URI

1

este foarte buna si cu smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]