Ciorba de perisoare

de vickyduta in Ciorbe, 20 Noi 2010 | 6396 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5L bors
  • 3 morcovi
  • 3 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 legatura patrunjel
  • carne tocata
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

 Am amestecat carnea tocata cu 2 feli de paine inmuiata in apa,1 ou, 1 legatura patrunjel, 1 cana orez, piper, delikat si pregatim perisoarele din acest amestec,
Cartofi i-am taiat bucatele, ceapa am tocat-o marunt si morcovii i-am dat pe razatoarea mare, Punem zarzavatul la calit in 2-3 linguri de ulei,
Punem si o cana cu apa si putin delikat, cartofi si lasam sa fiarba,
In timp ce zarzavatul meu fierbe, eu am pregatit perisoarele,
Cand zarzavatul s-a calit si a dat intr-un clocot se pun perisoarele,una cate una,
Dupa ce au fiert perisoarele se adauga borsul, mai lasam putin sa fiarba, se adauga si patrunjelul si se stinge focul.
Am servit cu ardei iuti murati.
Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba alba de perisoare