Ciorba de perisoare

de corina241 in Ciorbe, 30 Noi 2010 | 5510 vizualizari

 

INGREDIENTE

Perisoare:

  • 400g carne tocata amestec
  • 2 linguri de orez
  • 1 ou
  • sare
  • piper

Legume pentru ciorba:

  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 radacina de telina mica
  • 1 cartofi de marime potrivita
  • 1/2 ardei rosu
  • verdeata,cimbru patrunjel
  • rosii in bulion
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Legumele spalate si curatate le taiem cubulete si le punem la fiert intr-o oala cu apa.

Cat timp legumele fierb,pregatim perisoarele:

Intr-un castron amestecam carnea cu orezul,potrivim de sare si piper,apoi adaugam oul batut si formam perisoarele.Cand ciorbita a dat in clocot si legumele sunt aproape fierte,reducem flacara si punem perisoarele una cate una,cu grija in oala.Cand au fiert perisoarele pe jumatate adaugam rosiile in bulion,potrivim de sare si le lasam pana dau un clocot.

Adaugam crengute de cimbru si verdeata,dupa gustul fiecaruia.

TIPS-URI

1

noi am mancat cu ardei iute

2

copiii,doar ciorbita cu mingii:))))

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]