Ciorba de perisoare

de corina241 in Ciorbe, 30 Noi 2010 | 5354 vizualizari

 

INGREDIENTE

Perisoare:

  • 400g carne tocata amestec
  • 2 linguri de orez
  • 1 ou
  • sare
  • piper

Legume pentru ciorba:

  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 radacina de telina mica
  • 1 cartofi de marime potrivita
  • 1/2 ardei rosu
  • verdeata,cimbru patrunjel
  • rosii in bulion
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Legumele spalate si curatate le taiem cubulete si le punem la fiert intr-o oala cu apa.

Cat timp legumele fierb,pregatim perisoarele:

Intr-un castron amestecam carnea cu orezul,potrivim de sare si piper,apoi adaugam oul batut si formam perisoarele.Cand ciorbita a dat in clocot si legumele sunt aproape fierte,reducem flacara si punem perisoarele una cate una,cu grija in oala.Cand au fiert perisoarele pe jumatate adaugam rosiile in bulion,potrivim de sare si le lasam pana dau un clocot.

Adaugam crengute de cimbru si verdeata,dupa gustul fiecaruia.

TIPS-URI

1

noi am mancat cu ardei iute

2

copiii,doar ciorbita cu mingii:))))

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

ieri la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole boabe noi - in parga