Ciorbă de perişoare

de gatitdemine in Ciorbe, 12 Feb 2011 | 4285 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Carne tocată,
  • orez 
  • Legume:
  • morcov,
  • pătrunjel,
  • ţelină şi ceapă
  • Pătrunjel frunze
  • Smântâna  
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbă de perişoare:

1. Ceapa tăiată mărunt se pune la călit .Când devine lucioasă adăugăm orezul. După ce orezul îşi schimbă culoarea oprim focul şi lăsăm să se răcească înlăturând excesul de gasime.

2. Legumele tăiate cubuleţe împreună cu o ceapă întreagă se pun la fiert.

3. Carnea tocată se amestecă cu ceapa şi orezul se sărează şi se adaugă frunzele de pătrunjel tăiate mărunt şi se frământă foarte bine după care formăm perişoarele .

4. Când legumele sunt aproape fierte punem la fiert şi perişoarele.Perişoarele se fierb la foc mic pentru a evita sfăramarea acestora .

5. După ce supă e fiartă o dregem cu smântână şi gata.


 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă de perişoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]