Ciorba de perisoare

de Lau in Ciorbe, 5 Apr 2011 | 5920 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne tocata
  • 6 linguri orez
  • 4 cartofi
  • 2 morcovi
  • patrunjel verde
  • marar verde
  • leustean verde
  • 1 ceapa
  • 2 linguri pasta de tomate
  • zeama de la o lamaie
  • 2 galbenusuri
  • sare dupa gust
  • piper
  • 2 linguri de faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

se curata cartofii si morcovii, se spala si se taie cubulete. Se adauga ceapa, pasta de tomate, apoi apa si se pun la fiert. Cand incepe sa fiarba se adauga 3 linguri de orez spalat inainte, se adauga leusteanul si mararul taiat marunt

Carnea se amesteca cu 3 linguri de orez, 2 galbenusuri, 2 linguri faina, sare, cateva fire de patrunjel. Se amesteca bine si cu mana umeda formam perisoarele. Le asezam pe unplatou si cand terminam le adaugam in ciorba si dam focul mic. Lasam sa fiarba in jur de 20 minute, dupa care adaugam zeama de lamaie, sare dupa gust, piper, patrunjelul taiat. Se acopera 10 minute dupa care se poate servi

TIPS-URI

1

nu se amestca ciorba dupa ce punem perisoarele

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole rosie