Ciorba de perisoare

de Dya Daniela Andrei in Ciorbe, 5 Apr 2011 | 7639 vizualizari

 

Una dintre preferatele mele, ciorba de perisoare.

 

INGREDIENTE

  • perisoare (2 oua,1/2 kg carne tocata, condimente: sare si piper dupa gust)
  • 1 l bors,
  • 3 linguri ulei,
  • 1 cescuta cu  orez,
  • sare/delikat dupa gust,
  • 2 linguri cu bulion de rosii,
  • radacina de telina si pastarnac,
  • 1 morcov,
  • 1 ardei capia,
  • 2 cepe,
  • leustean si patrunjel verde
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Spalam si curatam legumele, le tocam marunt si le punem la fiert, impreuna cu delikatul.

Intre timp pregatim perisoarele.Amestecam carnea impreuna cu sarea, piperul si cele doua oua. Din compozitia obtinuta formam bilute pe care le adaugam in ciorba cand legumele au fiert. Lasam pe foc cam 10 de minute.

Punem apoi bulionul, borsul si  orezul spalat in prealabil si lasam sa mai fiarba ciorba de perisoare  inca 10-15 minute impreuna.

Se presara leusteanul si patrunjelul tocate marunt dupa ce am luat ciorba de perisoare de pe foc.
Pofta buna!

Pentru cine prefera, ciorba de perisoare se poate servi adaugand in bol si smantana.

TIPS-URI

1

Ciorba de perisoare se poate prepara din orice fel de carne, vita, porc, curcan, pui.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

ieri la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

ieri la 10:27

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

pe 08.10 la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]