Ciorba de perisoare (2)

de kamy in Ciorbe, 14 Iun 2011 | 4775 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr.carne tocata amestec
  • 1 canita orez
  • 2 oua
  • 2 morcovi
  • 1 telina mica
  • 1 ardei
  • 3 cepe verzi
  • 3 rosii
  • 500 ml.lapte
  • bors
  • leustean
  • marar
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare (2):

Orezul se spala in mai multe ape,se scurge si se amesteca cu carnea tocata.Se condimenteaza cu sare si piper,se adauga cele doua albusuri,se pune marar sau patrunjel verde si se amesteca bine.Se da la rece.

Punem 2-3 ling.ulei intr-o oala, calim putin morcovii si telina taiate cubulete si punem apa.Cand fierbe apa,formam cu mana uda perisoarele si le punem in ciorba pe rand,iar cand terminam cu ele,punem ceapa verde,ardeiul,rosiile  si o mana de orez(spalat si scurs).

Spumam cat e nevoie.

Cand perisoarele sunt aproape fierte,se adauga borsul fiert,sare si piper dupa gust.Mai lasam sa fiarba 5-10 min.Oprim focul.Batem bine galbenusurile cu o ling.de otet de la tarhon si adaugam laptele.Luam ciorba fierbinte cu polonicul,punem peste galbenusurile cu lapte,amestecam bine,pana le aducem la temperatura ciorbei,dupa care turnam compozitia in ciorba.Adaugam leusteanul.

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare (2)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

ieri la 18:21

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta ciorba de stevie, plina de gust si vitamine