Ciorba de perisoare

de mihaelaM in Ciorbe, 1 Iun 2011 | 4727 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g carne tocata(vita+porc)
  • piper
  • cimbru
  • busuioc
  • 1ou
  • 1ardei gras
  • 1morcov
  • 2 cartofi
  • 2 cepe
  • 1pastarnac
  • 1ceasca orez
  • suc de rosii
  • zarzavat
  • bulion de ardei
  • bors
  • sare
  • patrunjel verde
  • leustean verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Dupa cum v-am spus am avut acea supa de la rasol asa ca am curat si am taiat legumele si le-am pus in oala.

Orezul l-am spalat in cateva ape dupa care l-am adaugat in ciorba.

Intre timp m-am apucat de facut perisoarele: carnea impreuna cu oul,piperul,cimbrul,busuiocul si putina sare le-am amestecat dupa care am format perisoarele si le-am asezat pe un fund.

Cand legumele impreuna cu orezul au fost fierte pe jumatate am adaugat una cate una perisoarele.

Cand toate au fost fierte am pus bulionul de ardei,sucul de rosii,zarzavatul si bulionul.Am lasat cam 10 minute, apoi am dat la o parte de pe foc si am adaugat leusteanul si patrunjelul taiat marunt.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]