Ciorba de perisoare

de adry88 in Ciorbe, 5 Sep 2011 | 3668 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne tocata de vita
  • 100 g orez
  • sare
  • piper
  • boaia de ardei
  • 4 cartofi
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 1 morcov
  • 1 ceapa mare
  • patrunjel verde
  • marar verde
  • leustean verde
  • 2 linguri bulion
  • 1 lamaie
  • 100 ml ulei
  • 1 galbenus
  • 100 ml smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Se curata legumele si se toaca marunt

Se caleste ceapa putin, se adauga restul legumelor si se lasa sa se caleasca putin. Se adauga bulionul, se amesteca si se opreste focul. Se adauga intr-o cratita mai mare. Se adauga si cartofii, apa si se pune la foc.

Se pregatesc perisoarele-carnea tocata se amesteca cu orezul spalat si scurs bine de apa. Se potriveste de sare, piper, boaia de ardei dupa gust. Se adauga putin patrunjel verde tocat marunt. Se amesteca bine

Cu mainele umede formam perisoarele, le asezam pe un platou si cand ciorba incepe sa fiarba,dam focul mic si adaugam perisoarele si nu mai amestecam. Adaugam si mararul, leusteanul tocat

Cand este gata ciorba oprim focul si potrivim de sare, piper, zeama de lamaie dupa gust

Batem galbenusul cu smantana si adaugam in ciorba, adaugam si patrunjelul verde tocat si acoperim oala,lasam 15 min dupa care putem servi

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vitel